Hvilke ydelser jeg tilbyder

Kropsterapi pris 650,-

Fysiurgisk massage/bambusmassage pris 650,-

Access Bars pris 475,-

Nada pris 375,-

Narrativ terapi pris 1200,-

Coaching pris 650,-

KropsterapiHVAD ER DANISH BODY THERAPY?


Kender du det, at din hjerne er på overarbejde og du slet ikke kan mærke din krop? Eller at det gør ondt i din krop og du slet ingen energi har? Eller at du tydeligt føler tristhed, vrede, stress, ensomhed, frygt, sorg, angst, depression, bekymring m.m., er træt og har svært ved at slappe af? Så gi' min behandling et forsøg! Din krop husker alt og det kan sætte sig som spændinger i led og muskler rundt i din krop og blokere for, at din energi kommer rundt i kroppen bl.a. hoved, nakke, skuldre, arme, ben og ryg.

Behandlingen giver dig et større overskud og hjælper dig med at komme ned i din krop; hjælper dig med at mærke og se på sammenhængen mellem dine tanker, følelser og spændinger i din krop.


SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN


Der er ikke 2 behandlinger, der er ens! Når det så er sagt, så er der naturligvis retningslinjer, som en behandling følger.


Når du kommer til behandling, starter vi med en kort samtale om, hvad der fylder hos dig lige nu og om der er særlige forhold, jeg skal tage hensyn til hos dig og din krop. Hvis du er i et behandlingsforløb, taler vi om, hvad der har rørt sig siden sidste behandling.


Behandlingen foregår på en komfortabel massagebriks, hvor du er iført undertøj og har et tæppe over dig. For at få den fulde effekt af den kropsterapeutiske behandling, anbefaler jeg, at du inden behandlingen har taget et bad.


Under behandlingen kan der være spændinger og ømheder og du vil måske også opleve nogle indre reaktioner i forhold til behandlingen. Under behandlingen bliver der taget højde for de indre reaktioner via samtale. Endvidere ”booster” behandlingen kredsløbet, blodgennemstrømningen og udrenser kroppen for affaldsstoffer. Undervejs vil jeg løbende guide dig til at trække vejret og igennem vejrtrækningen hjælpe dig til at slippe eventuelle spændinger.


Efter behandlingen får du tilbudt et glas vand, der er til at hjælpe de frigjorte affaldsstoffer ud af kroppen og vi taler om nogle af de ting, der er dukket op i løbet af behandlingen og hvorvidt der er nogle generelle anbefalinger til dig.


Efter behandlingen vil du ofte føle en lethed og opleve ro i sindet og det kan være rart for dig, hvis det er muligt, at tage det lidt mere med ro resten af dagen.


HVORFOR KROPSTERAPI?


Mød dig selv på en ny måde!


De teknikker jeg bruger skaber flow i kredsløb og blodcirkulation, udrenser kroppens affaldsstoffer, afspænder musklerne og frigør leddene, så du får et øget velvære og får lindret dine smerter. Du er også mere end velkommen, hvis du blot har brug for at blive 'æltet' igennem og have det rart.


Jeg arbejder med forskellige massageteknikker, der både er dybdegående og pulserende, åndedrætsteknik, lettere ledfrigørelse og stræk, zoneterapi samt akupressur.


Min behandling er med til at skabe ro og balance mellem din krop og sjæl.


Behandlingen kan også være et stærk supplement til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et sygdomsforløb, da kroppens evne til at hele styrkes på grund af den øgede gennemstrømning i kroppen.


En behandling varer 90 minutter, incl. omklædning.


NB! Du skal medbringe 1 lagen og 1 tæppe.


Fysiurgisk massage/bambusmassageHVAD ER FYSIURGISK BAMBUSMASSAGE?


Bambusmassage har sin oprindelse i Sydøstasien. Bambus har traditionelt været et symbol på mildhed, held og ro.


Som navnet antyder, består Bambusmassage af, at kroppen masseres ved hjælp af bambuspinde i forskellige længder og på en bestemt måde. Pindene fungerer som en afhjælpende behandling for at fremme dyb afslapning, samt til at strække og forlænge muskler.   


Behandlingen er helt ny i Danmark, men vinder mere og mere indpas på grund af dens positive effekter.


Bambusmassage er en helkropsmassage, der kan bruges både afslappende og stimulerende til krop og ansigt. Bambusmassage er en massage af velvære både for mænd og kvinder. På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt, er det en behandling, der er ideel for sportsfolk og kvinder især ved tilstedeværelse af cellulitis (appelsinhud).


Bambusmassagens funktioner:


- Stimulering af muskler og nervesystem, som giver en afslappende virkning

- Bindevævsstimulation mod ødemer, strækmærker og ar

- Styrker hudens fedt og fugtbalance

- Afspændende og beroligende

- Velvære

- Mod dyb tørhed og kollagen stimulation


Til massagen bruges avokado- eller mandelolie, som gør huden afslappet og giver en silkeblød, kompakt og et strålende udseende. Endvidere arbejdes med æteriske olier. Der tages højde for evt. allergi.


En behandling varer 60 minutter.


NB! Du skal medbring 1 lagen og 2 badehåndklæder.


Den olie, der anvendes er pletfri.Access BarsHVAD ER ACCESS BARS?


I denne blide og dybt afslappende behandling berøres 32 energipunkter i hovedbund, ansigt og nakke. Disse punkter relaterer til forskellige områder bl.a. krop, kreativitet, håb, drømme, bevidsthed, ro, glæde, kommunikation m.m.


Behandlingen hjælper dig med at slippe tanker, holdninger og overbevisninger, som du har samlet op gennem livet og som måske i bund og grund ikke er dine. Access Bars kan hjælpe med at tømme ”harddisken”, så der er mere plads til dig. Du kan føle, at dit hoved bliver tomt for tanker og bekymringer, på en afslappet og rar måde.


Access Bars har effekt på bl.a. tankemylder, søvnproblemer og stress. Access Bars giver lethed, energi og overskud.


Under behandlingen ligger du på ryggen på en behagelig massagebriks, fuldt påklædt og pakket ind i et tæppe. Alt du skal gøre, er at tage imod behandlingen. Behandlingen egner sig til både til børn og voksne.


En behandling tager ca. 45 minutter.


NB! Du skal medbringe et lagen og et tæppe.Nada


HVAD ER NADA ØREAKUPUNKTUR?


Nada bygger på kinesisk øreakupunktur og traditionel kinesisk medicinpraksis, som er en mere end 2000 år gammel viden om menneskets opbygning og sundhed.


Nada skaber psykisk og fysisk balance

Ifølge traditionel kinesisk medicin er symptomer eller sygdom en konsekvens af en ubalance, som kan vise sig som smerter, stress og depression. Nada øreakupunktur afbalancerer dit energisystem.


Nada øreakupunktur beskrives som en metode, der styrker kroppens grundlæggende energiressourcer og som harmoniserer alle organer i kroppen både fysisk og psykisk.


GIV DIG SELV EN PAUSE I HVERDAGENS TRAVLHED!


Når du får Nada øreakupunktur hos mig, får du 45 minutter helt for dig selv, mens nålene gør deres arbejde. Under behandlingen sidder du behageligt og lytter til rolig afspændingsmusik eller din egen playliste. Nada øreakupunktur løfter, giver ro, sætter skub i personlig udvikling og sænker stress-niveauet.


En behandling harmoniserer og stabiliserer psyken og kroppen, samt fremmer personlige ressourcer, livskvalitet og stabilitet.


En behandling varer 45 minutter.Narrativ terapiHVAD ER NARRATIV TERAPI?


Narrativ betyder fortælling og ordet repræsenterer den fortælling, vi har om os selv og vores liv. Den narrative metode lægger vægt på, at kun problemet er problemet og at det ikke er personen, der er problemet. Kort fortalt arbejdes der med identitet, nye livshistorier og øgede handlemuligheder.


Udover den narrative tilgang bruger jeg endvidere elementer fra den systemiske teori, den kognitive teori og den motiverende samtale.


Systemisk teori – Mennesker påvirker hinanden indbyrdes og de relationer, som man færdes i – i familien, på skole, på uddannelsen, på arbejdspladsen m.m. Der er fokus på forståelsen af det enkelte menneske i relation til sig selv og i relation til omgivelserne.


Kognitiv teori – Der arbejdes med mennesket ud fra 4 felter – tanker, adfærd, følelser og krop. Der er en tæt sammenhæng imellem de 4 felter, som gensidigt påvirker hinanden.


Den motivende samtale – Er en evidensbaseret samtaleteknik, der, ved at hjælpe en person til at blive afklaret omkring egne værdier og livstil, søger at skabe en indre motivation til forandring af en konkret adfærd eller livstil.


Forløb:


Der tilbydes individuelle samtaler og parsamtaler, samt samtaler med børn og unge.


1 session varer typisk 60 eller 90 minutter, alt efter aftale.CoachingHVEM ER COACHING FOR?


Coaching er til dig, som har et ønske om at skabe forandring i dit liv. Coaching hjælper dig til at se, at du besidder potentiale og styrke til at gøre noget ved det. Coaching afdækker effektivt, hvorfor du hidtil ikke har opnået dét, du ønsker og hvad der skal til for, at du gør. Det er en metode, der kan hjælpe dig med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende muligheder. Coaching kan hjælpe dig med at skabe det liv, du drømmer om.


Coaching handler om at lytte aktivt, motivere og støtte dig i at finde dit mål, have fokus på nuet og fremtiden, at få dig til at handle eller acceptere snarere end ingenting at gøre, hjælpe dig med at få fokus på tanker, følelser og adfærdsmønstre. Coaching handler om empati, gensidig tillid og kommunikation.


ER COACHING FOR DIG?


Vi har alle et uopfyldt mål, en drøm, et håb eller et ønske, som vi leder efter mod til at tro på og styrke til at realisere.


Vi kan alle have brug for et nyt perspektiv på, hvordan vi overkommer en forhindring, overvinder vores frygt, sætter os op imod janteloven eller undgår at sabotere os selv, før vi går i gang. Dels, fordi vi alle potentielt kan tage vores skæbne meget mere i hænderne, end vi har for vane at tro på, fordi vi ind imellem har brug for, at finde modet til at gå efter det, vi virkelig brænder for og fordi vi nogle gange bliver ramt af krise, stress, sygdom eller er et svært sted i livet og har brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber.


1 session varer 60 minutter.