• MASSAGE

    Huset for Krop & Sjæl - massage

Massage

Alle kan bruge massage, om det er for sportsskader, spændingshovedpine, myoser i skuldre/nakke, smerter i ryg/lænd, generelle muskelspændinger, uoplagthed, energimangel, stress eller blot for egen ydre og indre velvære.

Det er mig der tager mig af massage i huset.

Book her

Jeg arbejder med massage som et vigtigt redskab i forståelsen af  at koble krop, sind og sjæl – det hele menneske.

Klassisk fysiurgisk massage

Ved klassisk fysiurgisk massage gennemarbejdes musklerne i hele kroppen. Massagen blødgører muskelvævet og øger dermed blodtilførslen.

Sportsmassage

Sportsudøveren belaster ofte de samme muskler og øger dermed risikoen for at pådrage sig skader. Massagen kan forebygge disse skader ved at holde musklerne smidige, aktivere lymfesystemet for hurtigere udskillelse af af mælkesyreophobninger.

Er skaden sket, vil massagen mindske dannelsen af arvæv og fremme helingsprocessen i de beskadigede muskler og sener.

Massagen vil hjælpe til hurtigere restitution og er effektiv som del af et genoptræningsforløb.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage vil løsne spændingstilstande og forbedre blodgennemstrømningen i underhuden (bindevævsmassagen går ikke så dybt som den fysiurgiske massage). Massagen vil stimulere lymfesystemet så væskeansamlinger og affaldsstoffer nemmere transporteres væk. Ved gentagende behandlinger vil huden få vitalitet og gamle operations-ar kan genvinde deres smidighed.

Pris og booking

Ovennævnte massageformer koster 450 kr. for en time og 300 kr. for 1/2 time og bookes her eller kig ind i butikken.

Par-massage

Lær at massere hinanden bedre – Vil du blive bedre til at massere din partner eller ven ? – og vil du undgå at skade dig selv undervejs ?

Mange par masserer hinanden, for hygge, velvære, spændinger. Uden den rigtige guding kan det have utilsigtede virkninger ligesom det kan være unødigt anstrengende for den der masserer.

Pris og booking

Parmassage koster 700 kr. pr. par. Vi gennemfører kurserne efter behov, skriv her for interesse eller kig ind i butikken.

Vi gennemfører jævnligt parmassagekurser fredage kl. 18-20. Brug det evt. som start på en hyggelig aften.

Kim Fordsmann - massage
Kim, massør

Om mig

Mit navn er Kim Fordsmann, jeg er født i 1956.

Jeg er lægeeksamineret massør med terapeutisk overbygning og blev færdig fra Massage Skolen i København i  november 2004. Jeg har efterfølgende fulgt relevante kurser i bl. a. sportsskader.

Jeg har erfaring med livets op- og nedture og derigennem har jeg fået personligt kendskab til hvor meget krop og sjæl/sind hænger sammen – kroppen husker !

Mange år som socialpædagog, primært på døgninstitutioner med børn, unge og familier, har vist mig hvor vigtigt kendskab til kroppen og samtalen som redskab er, og kan bruges til at komme videre, og få et bedre liv.

Denne erfaring tager jeg med i min massage – som et vigtigt redskab i forståelsen af, at koble krop, sind og sjæl – det hele menneske.